اسپرسو یک نوشیدنی مهم ایتالیایی است که اکنون در سراسر جهان توسط دوستداران قهوه پذیرفته شده است. با بیان یا اجبار مقدار کمی آب تقریبا جوشان تحت فشار از طریق دانه های ریز آسیاب شده قهوه دم می شود. محصول نهایی به عنوان “شات” شناخته می شود و طعم غنی و خامه ای دارد. راهنمای خرید اسپرسو ساز می توان آن را به صورت واقعی مصرف کرد یا می تواند به عنوان پایه ای برای انواع دیگر قهوه مانند کاپوچینو ، لاته ، ماکیاتو ، ریسترتو یا مشکی بلند استفاده شود. ساده ترین راه برای تهیه قهوه اسپرسو ، دستگاه کپسول نسپرسو است.

 

قوام اسپرسو نسبت به قهوه فیلتر ضخیم تر است و میزان بیشتری کافئین دارد. آنها همچنین دارای لایه هایی به نام قلب ، بدن و کرم هستند.

 

قلب

قلب لایه پایینی شات اسپرسو است که حاوی ویژگی های تلخ قهوه است. رنگ قلب باید قهوه ای عمیق و غنی باشد.

 

بدن

بدنه لایه میانی اسپرسو است و به رنگ قهوه ای کارامل است.

 

کرم

کرم یک لایه طلایی شیرین است که روی شات اسپرسو قرار دارد. این عطر و طعم و برخی از بهترین طعم ها از آنجا می آید. این همچنین بخشی از شات است که به ایجاد هنر قهوه کمک می کند که اغلب در کاپوچینوها و لاته های بارستا دیده می شود.

 

COFFEE MACHINE COFFEE چیست؟

آب داغ روی قهوه آسیاب شده ریخته می شود و طعم و روغن دانه ها را جذب می کند. سپس به تدریج از طریق یک فیلتر داخل لیوان یا ظرف زیر می ریزد. به همین سادگی. گزینه برتر برای هر کسی که قهوه به سبک قهوه ساز را ترجیح می دهد ، دستگاه نسپرسو ورتو است. این توانایی را دارد که حجم بیشتری از قهوه را با کافئین کمتر تهیه کند. از یک فرآیند دم آوری مشابه برای چکهاندن قهوه که به آن سانتریفیوژن می گویند ، استفاده می کند. مزیت دیگر این دستگاه این است که می تواند برای زمانی که به نوشیدنی قوی تر نیاز دارید اسپرسو درست کند.

 

تفاوت بین ماشین های ESPRESSO و قهوه سازان

همه اینها در روش دمیدن است

کباب کردن

دانه های قهوه فیلتر شده را با در نظر گرفتن روش دم کردن تفت می دهند. دانه ها بسیار سبک تر هستند و اسیدیته لوبیا را حفظ می کنند. در مقابل ، کباب های اسپرسو معمولاً بسیار تیره تر و طعم بیشتری دارند. این طعم شدیدی را ایجاد می کند که اسپرسو به خاطر آن مشهور است و همچنین قدرت قهوه مورد نیاز برای مخلوط کردن با شیر را برای ایجاد کاپوچینو و لاته فراهم می کند.

 

سنگ زنی

دستگاه های قهوه ساز اسپرسو از آسیاب خوب و پودری قهوه استفاده می کنند در حالی که قهوه سازها از آسیاب درشت و غلیظ استفاده می کنند.

 

دم کردن

آسیاب دقیق قهوه اسپرسو به این معنی است که دستگاه اسپرسو در حدود 30 ثانیه دم کرده و می ریزد. در مقابل ، آسیاب درشت قهوه قطره ای به این معنی است که ممکن است مجبور شوید اجازه دهید

 

فشار

دستگاه اسپرسو از فشار بالا برای فشار دادن آب به قهوه در عرض چند ثانیه استفاده می کند. قهوه سازها به نیروی جاذبه متکی هستند تا آب را به تدریج از فیلترها بیرون بکشد.

 

قیمت

قهوه ساز به دلیل عملکرد ساده و ویژگی های محدود تقریباً ارزان ترین گزینه است. اما اگر به دنبال قهوه ای به سبک باریستا هستید که به دنبال آن هستید ، ارزش سرمایه گذاری در دستگاه اسپرسو با کیفیت را دارد.

 

محتوای کافئین

قهوه سازها در هر فنجان بین 225 میلی لیتر بین 95 تا 165 میلی گرم کافئین تولید می کنند. قهوه را می توان با انتخاب یک کباب تیره تر یا با افزایش زمان دم کردن قویتر کرد. دستگاه های اسپرسو بین 375 میلی گرم تا 520 میلی گرم کافئین در 225 میلی لیتر تولید می کنند. کپسول نسپرسو همه سلیقه ها را برآورده می کند. کپسولهای اصلی حاوی 50 تا 120 میلی گرم ، کپسول ورتو از 70 تا 150 میلی گرم کافئین برای اسپرسو و گران لونگو و بین 170 تا 200 میلی گرم در فنجان برای اندازه قهوه ماگ و آلتو متغیر است.

 

ماشین ESPRESSO VS COFFEE MAKER

که بهتر است؟

اکثر دوستداران قهوه در سراسر جهان استدلال می کنند که دستگاه های اسپرسو تجربه قهوه معتبرتر ، غنی تر و خامه ای تر را ارائه می دهند. دستگاه اسپرسو همچنین به شما امکان می دهد انواع مختلف قهوه را بسته به روحیه ، طعم یا قدرت مورد نظر خود انتخاب کنید. در مقایسه ، قهوه سازها یک دستگاه تک کاره هستند و مطمئناً قهوه ضعیف تری تولید خواهند کرد. اگر از طرفداران قهوه هستید ، مطمئناً محصول نهایی ارائه شده توسط دستگاه اسپرسو را ترجیح م