یک مطالعه جدید نشان می دهد که چگونه رژیم مدیترانه ای خطر دیابت را کاهش می دهد


به نظر می رسد مدت ها است که کاهش شناخته شده خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در ارتباط با رژیم مدیترانه ای به دلیل تأثیرات مفید آن بر برخی از عوامل اصلی است ، شبکه جاما باز است آشکار می کند.

اگرچه ممکن است کاهش BMI کمی آشکار باشد ، اما مکانیسم های دیگر شامل اثرات مفید بر مقاومت به انسولین ، متابولیسم لیپوپروتئین و التهاب است.

با این حال ، به نظر نمی رسد که اثر ضد دیابت رژیم غذایی به افرادی که وزن آنها سالم ارزیابی می شود (BMI زیر 25 کیلوگرم در متر) باشد.2) ، با توجه به یافته ها.

نویسنده ارشد سمیه مورا ، دکترای علوم پزشکی گفت: “بسیار حیرت آور است که ببینیم در این زنان در ایالات متحده چقدر خواص ضد دیابتی طولانی مدت رژیم مدیترانه ای قوی است.” بوستون ، ماساچوست ، گفت اخبار پزشکی Medscape.

“اگرچه شناخته شده است که رژیم غذایی مدیترانه ای دارای فواید زیادی برای سلامتی است ، به ویژه در مورد متابولیسم و ​​التهاب ، قبلاً مشخص نبود که کدام یک از این مسیرهای بیولوژیکی می تواند در کاهش خطر ابتلا به دیابت موثر باشد.”

وی افزود: “یافته های ما این ایده را تأیید می کند که افراد با بهبود رژیم غذایی می توانند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در آینده بهبود بخشند ، به خصوص اگر اضافه وزن یا چاقی داشته باشند.”

“و توجه به این نکته مهم است که بسیاری از این تغییرات بلافاصله اتفاق نمی افتد. اگرچه متابولیسم می تواند در مدت زمان کوتاهی تغییر کند ، اما مطالعه ما نشان می دهد که تغییرات طولانی مدت وجود دارد که می تواند از برای دهه ها “

رژیم مدیترانه ای خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد کسانی که BMI kg 25 کیلوگرم در متر دارند2

رژیم غذایی مدیترانه ای ، با تأکید بر روغن زیتون سالم به عنوان منبع غالب روغن ، میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات ، آجیل و دانه ها ، ماهی و محصولات لبنی را ترجیح می دهد ، در حالی که مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده و همچنین شیرینی را محدود می کند.

این رژیم غذایی در مطالعات مشاهده ای قبلی با کاهش 25 تا 30 درصدی خطر دیابت همراه بود.

برای بررسی مکانیسم های دقیق پیشگیری از دیابت ، نویسنده اصلی ، شفکت احمد ، دکتر ، همچنین در هاروارد ، و همکارانش داده های 25317 زن سالم را در مطالعه بهداشت زنان که یک خط پایه را ایجاد کردند ، مطالعه کردند. تخمین زده شده بین سپتامبر 1992 و مه 1995. آنها در شروع مطالعه میانگین سنی 52.9 سال داشتند.

در این مطالعه ، 2،307 شرکت کننده به دیابت نوع 2 مبتلا شدند.

با میانگین پیگیری 19.8 سال ، کسانی که بالاترین گزارش خود را در مورد پایبندی به رژیم غذایی مدیترانه ای داشتند (نمره 6 a در مقیاس 0 تا 6) در ابتدا ، 30٪ کمتر خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را داشتند. 2 بعد از تنظیمات چند متغیره در مقایسه با افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای نمره کمتری دارند (نمره 3 ≤ ؛ نسبت خطر 0.70).

نشانگرهای زیستی مرتبط با دیابت که بیشترین تأثیر را در کاهش خطر دارند ، مقاومت به انسولین است که 65٪ از کاهش را تشکیل می دهد ، به دنبال آن BMI (55.5٪) ، اقدامات لیپوپروتئین با چگالی بالا (53٪) و التهاب (52 ، 5٪)

عوامل دیگر ، البته به میزان کمتری ، شامل آمینو اسیدهای شاخه ای (5/34 درصد) ، اندازه گیری لیپوپروتئین های با چگالی بسیار کم (0/32 درصد) ، لیپوپروتئین های با چگالی کم (0/31 درصد) ، فشار خون (29.0٪) و آپولیپوپروتئین ها (23.5).

تفاوت در سطح A1c فقط تأثیر محدودی روی خطر دارد (2٪).

به طور خاص ، یک تجزیه و تحلیل زیرگروهی که اثرات رژیم پایه BMI را بررسی می کند ، کاهش دیابت نوع 2 را در ارتباط با مصرف بیشتر رژیم غذایی مدیترانه ای نشان می دهد ، فقط به کسانی که دارای اضافه وزن هستند (BMI ≥ 25 kg / m 2).2)

مورا خاطرنشان کرد: از آنجا که این یک تحلیل از پیش تعیین شده نیست ، این یافته ها باید به عنوان فرضیه های تولید کننده در نظر گرفته شوند ، اما با افزایش شناخته شده خطر دیابت که در BMI بالاتر مشاهده می شود ، سازگار است.

“[The finding] وی گفت: “در زیست شناسی و پاتوژنز دیابت نوع 2 متناسب است ، که بیشتر به دلیل اضافه وزن ، به ویژه چاقی احشایی و تنظیم نظم متابولیکی و التهاب است.”

از مطالعات دیگر ، مانند مطالعه بهداشت پرستاران ، ما می دانیم که خطر دیابت نوع 2 در زنان حتی با BMI زیر 25 کیلوگرم در متر افزایش می یابد2، اما خطر به طور نمایی در حدود BMI 25 یا بیشتر افزایش می یابد. “

نقش قوی مقاومت به انسولین جای تعجب دارد

مورا افزود ، نقش قوی مقاومت به انسولین تعجب آور بود.

وی گفت: “ما متعجب شدیم كه مقاومت به انسولین ، كه توسط یك نشانگر خون ساده اندازه گیری می شود ، قوی ترین اثر واسطه ای – حتی قوی تر از BMI – را در رژیم غذایی مدیترانه ای در معرض خطر دیابت دارد.”

“این ممکن است فرصتی برای مداخله زودتر و شدیدتر برای بهبود مقاومت به انسولین از طریق رویکردهای غذایی مانند رژیم مدیترانه ای ، به ویژه باشد [because] مقاومت به انسولین ممکن است سالها و دهه ها هیپرگلیسمی آشکار و تشخیص بالینی دیابت باشد. “

تعجب دیگر این بود که A1c اثر میانجی قابل توجهی در کاهش خطر دیابت با رژیم غذایی مدیترانه ای ندارد.

مورا اظهار داشت: “این ممکن است نشان دهد که گربه تا زمان بالا آمدن A1c از کیسه خارج شده است.”

یک محدودیت در این مطالعه این است که مطالعه در مورد سلامت زنان متشکل از زنان تحصیل کرده در ایالات متحده است که متخصص بهداشت هستند و بیشتر سفیدپوست هستند ، بنابراین نتایج ممکن است برای مردان یا افراد از نژاد یا قومیت دیگر جمع نشود.

علاوه بر این ، BMI خود گزارش می شود و شرکت کنندگان از نظر دیابت به طور یکسان آزمایش نمی شوند ، که ممکن است منجر به سوگیری مشاهده شود.

با این حال ، یافته ها نشان می دهد که “حتی افزایش اندک میزان پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای از سالها قبل برای جلوگیری از دیابت دارای مزایای قابل توجهی است ، از جمله بسیاری دیگر از مزایای سلامتی مانند کاهش مقاومت به انسولین و التهاب ، بهبود متابولیسم چربی و کاهش فشار خون. فشار ‘. گفت مورا.

“و البته ، هرچه انطباق بیشتر ، سود بیشتری خواهد داشت.”

این مطالعه با کمک مالی موسسه ملی بهداشت ، انستیتوی ملی بیماری های قلب ، ریه و خون ، انستیتوی ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی ، انجمن قلب آمریکا و خانواده مالی مولینو پشتیبانی شد. وی به عنوان یکی از نویسندگان مشترک حق ثبت اختراعات که توسط بریگام و زنان برگزار می شود ذکر شده استبیمارستان با استفاده از نشانگرهای زیستی التهابی در بیماری های قلبی عروقی همراه است (دارای مجوز از AstraZeneca و Siemens).

شبکه جاما باز است. منتشر شده بصورت آنلاین در تاریخ 19 نوامبر 2020. متن کامل

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دیابت و غدد درون ریز ، ما را دنبال کنید توییتر و فیس بوک




منبع: ketabche-online.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>