مصرف فلفل چیلی همراه با بقای بهتر زندگی میانه است


در یک متاآنالیز از چهار مطالعه مشاهده ای متفاوت از نظر جغرافیایی ، مصرف بیشتر هر نوع فلفل تند با میزان مرگ و میر کمتری از بیماری های قلبی عروقی ، سرطان یا هر علتی در طی 7 تا 19 همراه بود. پیگیری سالانه در بزرگسالان عمدتا میانسال.

نتایج به ترتیب کاهش نسبی 26 ، 23 و 25 درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی ، سرطان و علل را نشان می دهد ، برای بیشترین نسبت به کمترین یا عدم مصرف فلفل تند.

بو زو ، MD ، این یافته ها را به انجمن علوم مجازی قلب قلب آمریکا (AHA) 2020 ارائه داد.

خو ، از انستیتوی قلب ، عروق و قفسه سینه از کلینیک کلیولند ، کلیولند ، اوهایو ، گفت: “کلمه مرتبط” مهم است ، در مصاحبه با theheart.org | قلب و عروق Medscape.

وی تأكید كرد: “فراتحلیل به هیچ وجه رابطه علalی را اثبات نمی كند” ، زیرا هیچكدام از چهار مطالعه حاضر در متاآنالیز ، یك آزمایش كنترل شده تصادفی نبوده است.

در عوض ، آنها مطالعات آینده نگر ، مشاهده ای ، گروهی بودند و “هیچ کس واقعاً توان پاسخگویی به این سال را نداشت که چه نوع فلفل تند ، چه مقدار و هر چند وقت یک بار مردم باید آن را مصرف کنند تا مزایای بالقوه سلامتی را بدست آورند.”

سو گفت: “به عنوان یك متخصص قلب ، پیام اصلی كه می خواهم تأكید كنم این نیست كه شما باید بیرون بروید و فقط فلفل تند بخرید و هر روز آن را بخورید.” بلکه خو رژیم غذایی مدیترانه ای را برای بیماران خود تبلیغ می کرد.

“من از هیچ کس نمی خواهم غذا بخورد [chili peppers] “حالا او گفت ،” اما دفعه دیگر ، اگر آنها قبلا آن را ببینند و دوست ندارند ، می توانند فلفل تند را امتحان كنند. “

دکتر ج. دعوت شده برای اظهار نظر دیوید اسپنس ، كه مقاله ای در مورد یكی از مطالعات گنجانده شده در متاآنالیز توسط بوناچیو و همكارانش نوشت ، همچنین تأكید كرد كه این یافته ها “برای ارتباط ، نه سببیت” است.

اسپنس ، مدیر تحقیقات پیشگیری از سکته مغزی و تصلب شرایین و استاد مغز و اعصاب و داروسازی بالینی در دانشگاه وست لندن ، انتاریو ، گفت: “من نگرانی دارم” و “برخی تردیدها” مبنی بر اینکه فلفل تند علت کاهش مرگ و میر است. کانادا

وی به پیام در مورد کناره گیری از این متا آنالیز همان نسخه باقی مانده است theheart.org | قلب و عروق Medscape. یعنی “پاشیدن کمی سس تاباسکو با یک رژیم غذایی فوق العاده ناسالم در ایالات متحده راه حل نیست.” در عوض ، “با پیروی از دستورالعمل های جدید که رژیم های گیاهی بیشتری مانند رژیم مدیترانه ای کرت را توصیه می کنند ، به دستاوردهای بیشتری خواهید رسید.”

اسپنس به گزارش 2015 در مورد به روزرسانی آمار بیماری های قلبی و سکته مغزی توسط مظفریان و همکاران AHA ، منتشر شده در جریان تأکید می کند که چگونه تعداد کمی از آمریکایی ها از برنامه غذایی ایده آل قلب خوردن پیروی می کنند.

این گزارش نشان داد که از هفت اقدام بهداشت قلب و عروق ، رژیم غذایی نسبت به میزان مصرف سیگار ، شاخص توده بدن ، فعالیت بدنی ، کلسترول تام ، فشار خون و گلوکز ناشتای پلاسما بدتر است.

به طور خاص ، در میان آمریکایی های 20 تا 49 ساله ، تنها 0.6٪ از یک رژیم غذایی سالم (ایده آل) ، 21.9٪ از رژیم های غذایی تا حدودی سالم (متوسط) و بقیه از رژیم های غذایی ضعیف استفاده می کنند – براساس برنامه ملی 2011 تا 2012. تحقیقات بهداشت و تغذیه (NHANES).

در میان بزرگسالان 50 سال به بالا ، فقط 0.4٪ رژیم ایده آل و 34.3٪ رژیم متوسط ​​مصرف می کنند و رژیم های غذایی برای کودکان 12 تا 19 ساله حتی بدتر هستند. فقط 0.1٪ رژیم غذایی سالم داشتند و 8.3٪ رژیم غذایی تا حدی سالم داشتند.

اسپنس گفت: “آنچه بیشتر از همه مفید به نظر می رسد ، روش غذا خوردن است و نه هر نوع غذایی.”

استفاده از فلفل تند در ایالات متحده آمریکا ، چین ، ایران و ایتالیا

مطالعات حیوانات و مطالعات کوچک انسانی نشان می دهد که کپسایسین ، ماده فعال فلفل تند ، دارای اثرات ضد التهابی ، آنتی اکسیدانی ، ضد سرطانی و تنظیم کننده خون است.

محققان چهار مطالعه مشاهده ای را در مورد مصرف فلفل تند ، که منجر به مرگ همه علت ، بیماری های قلبی عروقی و سرطان بود ، در بیش از 570،000 شرکت کننده شناسایی کردند:

  • مطالعه توسط Bonaccio و دیگران. به شرکت کنندگان در مطالعه مولی سانی در ایتالیا

  • مطالعه ای توسط Chopan و همکاران شرکت کنندگان بزرگسال NHANES III از سال 1988 تا 1994 در ایالات متحده تحصیل کردند

  • مطالعه ای توسط هاشمیان و همکاران به شرکت کنندگان در مطالعه کوهورت گلستان در ایران

  • مطالعه Lv و شرکت کنندگان دیگر در China Kadoorie Biobank

نوع و دفعات مصرف فلفل تند به میزان قابل توجهی متفاوت است.

در مطالعه آمریكایی ، شركت كنندگان در سنین 18 تا 90 سال ، با میانگین سنی حدود 45 سال ، بودند و برای نزدیك به دو دهه مورد پیگیری قرار گرفتند. در سه مطالعه دیگر ، سنین شرکت کنندگان از 30 تا 79 سال بود ، با میانگین سنی حدود 52 سال ، و تقریباً برای 8 سال دنبال شدند.

جدول. مشخصات بیماران از چهار مطالعه انجام شده در متاآنالیز

اولین نویسنده ، کشور ، سال گروه مشترک میانسالی ، دامنه پیگیری ، سالها نوع فلفل مصرف کنندگان فلفل تند ؛ فرکانس
بوناچیو ، ایتالیا ، 2019 22 811 55 (35) 8.2 فلفل تند 15،122؛ حداکثر 2 بار در هفته تا> 4 بار در هفته
چوپان ، آمریکا ، 2017 16179 هفتم شایع ترین 45 (18-90) 18.9 فلفل تند قرمز تند 4107؛ 1 ماه
هاشمیان ، ایران ، 2019 44 398 52.5 (40-75) 11 فلفل سیاه یا تند 31 071؛ 0
Lv ، چین ، 2015 377 487 52 (30-79) 7.2 فلفل تند (تازه ، خشک ، سس یا کره) 208،884؛ 1 هفته

در تجزیه و تحلیل داده های کلی ، در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز فلفل تند نمی خورند ، کسانی که بیش از چهار بار در هفته آن را می خورند نسبت مرگ و میر ناشی از مرگ و میر نسبت به همه دلایل کمتر است. (0.75) ، بیماری های قلبی عروقی (0.74) و سرطان (0.76) ، در حین پیگیری ، پس از تعدیل ویژگی های متعدد.

جلسات علمی انجمن قلب آمریکا (AHA) 2020: خلاصه اجرایی P1036 ارسال شده در 13 نوامبر 2020.

برای بیشتر از جانب theheart.org | قلب و عروق Medscapeما را دنبال کنید توییتر و فیس بوک




منبع: ketabche-online.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>