رژیم دیابتی می تواند خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پستان را کاهش دهد


زنانی که رژیم غذایی را با دقت بیشتری دنبال می کردند تا خطر ابتلا به دیابت را هم قبل و هم بعد از تشخیص سرطان پستان کاهش دهند ، خطر مرگ و میر ناشی از خاص سرطان پستان و علل آن کمتر از زنان بیشتر – رژیم غذایی سالم و کوچک یا رژیم هایی که بعد از تشخیص ، آنچه را که می خورید تغییر نکرده است ، با توجه به خلاصه داده های دو مطالعه کوهورت آینده نگر.

در میان بیش از 8000 شرکت کننده در مطالعه بهداشت پرستاران و NHS II ، کسانی که بیشتر به رژیم غذایی مرتبط با خطر پایین دیابت نوع 2 پایبند بودند ، 13٪ خطر مرگ و میر خاص داشتند Tengteng Wang ، MD ، از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد ، بوستون ، و سرطان پستان و خطر مرگ و میر ناشی از هر علتی 31 درصد کمتر از انتهای نمودار کاهش خطر دیابت است. همکاران

وانگ در یک مقاله خلاصه شفاهی در سمپوزیوم سرطان پستان در سال 2020 در سان آنتونیو گفت: “ارتقا changes تغییرات رژیم غذایی متناسب با پیشگیری از دیابت نوع 2 می تواند برای بازماندگان سرطان پستان بسیار مهم باشد.”

نتایج بد

نشان داده شده است که دیابت نوع 2 با نتایج ضعیفی در زنان مبتلا به سرطان پستان همراه است ، محققان را مجبور می کند ببینند آیا اصلاح رژیم غذایی می تواند در بهبود پیش آگهی نقش داشته باشد.

آنها داده های غذایی خود گزارش شده از 8،320 زن مبتلا به سرطان پستان مرحله I-III را که در NHS شرکت کرده اند ، با داده های 1980 تا 2014 و NHS II ، با داده های 1991 تا 2015 بررسی کردند.

هر 2-4 سال ، شرکت کنندگان پرسشنامه های معتبر پیگیری ، از جمله اطلاعات رژیم غذایی را تکمیل می کردند.

محققان ارزیابی پایبندی به رژیم کاهش خطر دیابت (DRRD) را بر اساس نه ماده تشکیل دهنده شامل مصرف بیشتر فیبر ، قهوه ، مغزها و میوه های کامل و همچنین نسبت بالاتر چربی اشباع نشده به اشباع و شاخص گلیسمی پایین ، به علاوه مصرف کمتر چربی های ترانس ، نوشیدنی های شیرین و / یا آب میوه و گوشت قرمز.

محققان میانگین نمرات تجمع یافته DRRD را براساس اقدامات مختلف رژیم غذایی پس از تشخیص سرطان پستان محاسبه کردند. آنها اطلاعات مربوط به مرگ را از گزارش های خانواده یا از شاخص ملی مرگ به دست آوردند و علل مرگ را یا از طریق گواهی های مرگ یا از سوابق پزشکی مشخص کردند.

با پیگیری متوسط ​​13 ساله ، 2،146 شرکت کننده فوت کردند که 948 نفر از این مرگ ها به دلیل سرطان پستان بود.

پس از تنظیم فاکتورهای اقتصادی – اقتصادی ، تغییرات پس از تشخیص و عوامل کلیدی بالینی برای سرطان پستان ، روند کمی نسبت به خطر پایین تر مرگ و میرهای خاص سرطان پستان در زنان در بالاترین نسبت به پایین ترین پنجم وجود دارد. از DRRD (نسبت خطر ، 0.87 ؛ P = .13) ، اما خطر مرگ و میر ناشی از آن به طور قابل توجهی پایین تر است (HR ، 0.69 ؛ P <0.0001).

با نگاهی به شرکت کنندگانی که رژیم غذایی خود را پس از تشخیص سرطان پستان تغییر داده اند ، کسانی که از قبل از تشخیص با DRRD پایین به نمره بالا پس از تشخیص رسیده اند ، 20٪ کاهش خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پستان و 14٪ کاهش محققان دریافتند که خطر مرگ و میر ناشی از همه وجود دارد (مقادیر P برای این تجزیه و تحلیل نشان داده نشد).

هیچ تفاوتی در نتایج از نظر گیرنده استروژن تومور یا مرحله وجود ندارد.

وانگ اذعان داشت که این مطالعه توسط جمعیت (که عمدتا از زنان سفیدپوست تحصیل کرده و غیر اسپانیایی تبار تشکیل شده بود) ، اشتباهات در اندازه گیری رژیم غذایی و قدرت محدود برای تجزیه و تحلیل گیرنده استروژن منفی تومور ، محدود بود.

آیا بیماران به درد آنها می خورند؟

دکتر هاله مور از کلینیک کلیولند ، که در این مطالعه دخیل نبود ، در حالی که این مطالعه به شواهد مرتبط با رژیم غذایی و سرطان می افزاید ، اما عملی ساختن اطلاعات داستان دیگری است.

“ما مدتهاست که اطلاعات پشتیبانی از نقش رژیم غذایی در نتایج کلی سلامتی ، از جمله پیامدهای مربوط به سرطان را در اختیار داریم. اما وادار کردن جامعه به اجرای این تغییرات رژیم غذایی یک چالش است ، بنابراین مطمئناً داده های متقاعد کننده تر و مشخصات دقیق تر ما می توانیم برای داشتن انواع خاصی از مداخلات غذایی ، این امر باعث می شود که مشاوره با بیماران مفیدتر باشد “.

وی گفت که دریافت که تغییر رژیم غذایی پس از تشخیص می تواند تأثیر قابل توجهی در کاهش همه علل و مرگ و میر خاص سرطان پستان داشته باشد ، شواهد قانع کننده ای درباره نقش رژیم غذایی در نتایج سرطان پستان است.

در جلسه پرسش و پاسخ پس از ارائه وانگ ، دکتر هانس-کریستین کوهلبرگ از Marienh Hospital Bottrop از دانشگاه دوئزبورگ-اسن (آلمان) هنگام اظهار نظر مجدداً حال خود را تکرار کرد: “شما یک نتیجه مهم دارید که در نتیجه گیری به آن اشاره نکردید: رژیم غذایی خود را بعد از تشخیص سرطان پستان تغییر دهید! “

این مطالعه تا حدی با کمک هزینه های موسسه ملی سرطان ، بنیاد تحقیقات سرطان پستان و بنیاد سرطان پستان سوزان جی. وانگ ، مور و کوهلبرگ هیچ گونه تضاد منافع را گزارش نکردند.

منبع: وانگ تی و همکاران خلاصه SABCS 2020 ، GS2-09.

این مقاله در اصل در MDedge.com ، بخشی از شبکه حرفه ای Medscape منتشر شده است.




منبع: ketabche-online.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>