بالا بودن قند خون در معرض خطر COVID-19 در افراد غیر دیابتی


(رویترز) – بر اساس مطالعه جدیدی که بر روی 11000 بیمار COVID-19 در اسپانیا انجام شد ، سطح بالای قند خون می تواند دوره شدید بیماران COVID-19 را که به دنبال مراقبت در بیمارستان هستند ، پیش بینی کند.

هیچ یک از بیماران در هنگام پذیرش به شدت بیمار نبودند. اما آنهایی که بیش از حد نرمال قند خون داشتند ، احتمالاً در بیمارستان می میرند – چه دیابتی باشند و چه نباشند.

به طور کلی ، 20٪ از بیماران در طی بستری شدن در بیمارستان فوت کردند ، از جمله 16٪ از افراد با قند خون زیر 140 میلی گرم در دسی لیتر هنگام پذیرش ، 34٪ از افراد با سطح 140 تا 180 میلی گرم در دسی لیتر و 41٪ از بیماران با سطح بالاتر 180 میلی گرم در دسی لیتر (سطح 200 میلی گرم در دسی لیتر یا بالاتر در آزمایش ناشتا نشان دهنده دیابت است.)

با در نظر گرفتن سن و شرایط پزشکی ، احتمال مرگ در بیمارانی که بالاترین سطح را دارند 50٪ بیشتر از بیمارانی است که پایین ترین سطح را دارند. افرادی که دارای قند خون بالا هستند نیز بیشتر در معرض خطر بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه و تهویه مکانیکی هستند.

در گزارشی که روز سه شنبه در Annals of Medicine منتشر شد ، محققان گفتند كه كنترل سریع قند خون باید در معالجه بیمارانی كه با COVID-19 بستری شده اند ، اعم از اینكه دیابت داشته باشند یا نه ، اجباری است.

منبع: https://bit.ly/3oFvZ8y Annals of Medicine ، آنلاین 4 نوامبر 2020




منبع: ketabche-online.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>